Direktlänk till inlägg 13 november 2019

Stackars AIK

Av Göran - 13 november 2019 21:35

Jo, jag menar det faktiskt. Har från TV-soffan sett Timrå slå tillbaka AIK på bortaplan med hela fem mål mot ett. Och medan matchen pågick så tänkte jag att de ser ut lite som GIF Sundsvall gjorde under större delen av den nyss avslutade fotbollssäsongen. Man ser att det finns både kapacitet och vilja men de får liksom inte utdelning på sitt slit.

Jag har alltså inte blivit totalt hjärtlös på gamla dagar när jag t.o.m kan ha medlidande med ett Sthlms-lag som jag annars inte bryr mig det minsta om hur det går för. Ska jag vara riktigt ärlig så har jag nog t.o.m periodvis hemfallit åt skadeglädje när det gått tungt för just AIK eller Djurgården.

Någon djupare sorg är det dock inte frågan om för glädjen över Timråsegern grusas inte alls av de här tankarna. För än en gång tycker jag mig se att det finns mycket mer att få ut av Timrå IK denna vinter. Jag får hela tiden känslan att de fortfarande letar efter toppformen. 

Jag kan förstås ha fel men om jag har rätt och de, till slut, hittar det där lilla extra kan den här hockeyvintern sluta precis hur roligt som helst. Nu stundar bortamatch i Västervik på fredag och därefter är det dags för nästa upplaga av det media brukar kalla "slaget om Västernorrland" eller "surströmmingsderbyt" i Ö-vik mot Modo.

Ö-vikarna ligger trea i serien just nu, sex poäng före Timrå. Efter matchen kan det vara endera tre poäng emellan eller nio om Ö-vikarna vinner. Spännande!

Arbetsveckan har passerat mitten och endast två dagar återstår. Imorgon får jag dessutom lite omväxling eftersom jag då ska vikariera i portvakten då ordinarie personal där ska på heldagskurs.

Det innebär, i och för sig, att jag måste stiga upp tidigare eftersom jag börjar klockan sex. Men å andra sidan behöver jag inte byta kläder inifrån och ut utan de paltor jag hänger på mig efter morgonduschen duger. Plus det faktum att när jag slutar vid halv tre är det bara att stämpla ut och gå.

Så nu ska jag bara invänta de miljoner jag räknar med ska rulla in från V86-tävlingarna på Solvalla och Jägersro. Blir det tillräckligt många miljoner kan jag ju gå upp till direktören eller personalchefen innan jag går hem imorgon och snyta mig i deras gardiner på samma gång som jag avtackar mig själv från lång och trogen tjänst med omedelbar verkan. DET vore roligt!

Särskilt roligt blev väl dock inte denna klena ursäkt till blogginlägg. Men då får det väl vara så då. En halvtaskig blogg är ju också en blogg som jag brukar säga. Och som jag också brukar säga...; Vem tvingade dig att läsa?

Nej, godnatt på er, kära ordbrukare i slott och koja, världen över. Vi ses! Förr eller senare...

 
 
skogsnuvan

skogsnuvan

14 november 2019 10:22

Att vinna mycket pengar och få snyta sig i jobbets gardiner låter ju väldigt kul och jag håller tummarna för att det blir så. Be en kompis ta bild när du snyter dig i så fall. Här är det snö och 7 grader kallt och deppigt och jag som hoppades att snön skulle regna bort fick tji. Fy sjutton.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Göran - Fredag 19 april 17:57

Jaha! Så var det fredag igen då! Till glädje för alla skolbarn och vuxna med dagtidsjobb. För skiftarbetare och pensionärer spelar ju dagarnas namn inte så stor roll. Numera är det ju inget som hindrar att man åker och storhandlar på en söndag hell...

Av Göran - Onsdag 17 april 10:45


Mitt lilla barnbarn slutar inte att fascinera mig. Igår var jag hemma hos exet på middag med dotter och mågämnet samt vår yngste son. När vi hade ätit klart satt lille Luis i sin pappas famn mitt emot mig vid bordet. Då plötlsigt fick vi ögonkontak...

Av Göran - Tisdag 16 april 12:28

Har ni tänkt på att kungen har namnsdag idag igen?  Nej det är varken Carl, Gustaf, Folke eller Hubertus i almanackan. Men det är... DEN SEXTONDE!!! Jodå, jag vet att jag skrivit den förut en gång men eftersom jag kom på det så återanvänder jag d...

Av Göran - Måndag 15 april 18:46

  Så har jag då äntligen fått träffa mitt allra första barnbarn. Min vackre dotterson Luis i sin bilbarnstol på golvet i mitt kök. De anlände i eftermiddags, de nyblivna föräldrarna med sitt lilla underverk. Och nu har jag fått hålla honom, snif...

Av Göran - Lördag 13 april 08:50

Facebook kan vara roligt ibland och har jag inget bättre för mig kan jag ju alltid fördriva tiden med att spela Quiz Planet, frågesportspelet där man kan spela med sina nätvänner och tävla i kunskap. Eller kanske snarare en blandning av tur och kunsk...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards